Trgovačka 5 - 011 2396 432
V. Ilića 94b - 011 3475 290
email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 
Radno vreme: Trgovačka 5
07h-20h
Subota 08h-16h
Nedelja 08h-15h
 
Radno vreme: V.Ilića 94b
8h-20h
Subota 8h-16h
Nedelja 8h-15h
   
Trgovačka 5
Tel: 011 2396 432
Fax: 011 2396 343
Mob: 064 657 9 603  
Vojislava Ilića 94b
Tel: 011 3475 290
Fax: 011 3475 291
Mob: 064 657 9 605

Kupujte na rate

    

Proizvodi

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

User Rating:  / 0
PoorBest 

 

 HIDROMASAZNI PROGRAM

 

U prošlosti su tuševi bili jednostavni. Navike tuširanja su se promenile i samim tim tehnologija juri napred u cilju da udovolji težnjama i potrebama modernog čoveka. Centar kupatila postaju kade, hidromasazne tus kabine i hidromasažni stubovi. Hidromasazne kade omogućavaju laganu masažu uz pomoć mlazeva različitog pritiska vode da bi ste se osećali udobnije i opuštenije.

Hidromasazne kade i  hidromasazne tus kabine birajte ovisno o veličini i obliku kupatila.

U našim  prodajnim objektima možete pronaći veliki broj hidromasažnih kada i kabina, hidromasažnih stubova u gotovo svim dimenzijama.

U zavisnosti od potrebe kupaca, nudimo veliki broj hidromasažnih kabina različitih proizvođača sa plitkim i dubokim kadama u svim dimenzijama. Možete birati između standardnih hidromasažnih kabina sa veoma pristupačnim cenama pa sve do ekskluzivnih varijanti hm kabina čija cena varira u zavisnosti od opremljenosti hidromasazne tus kabine i broja različitih vrsta priključaka i dodataka.

Takođe, u ponudi imamo i veliki broj hm kada polukružnih i pravougaonih različitih dimenzija i proizvođača. Iz ponude izdvajamo hm kade vrhunskog kvaliteta domaceg proizvođača ZOMAR koje se izrađuju od veoma kvalitetnog akrila i važe za najkvalitetnije akrilne kade koje se mogu naći na domaćem tržištu. Zomar hidromasazne kade pružaju Vam mogućnost izbora hidro ili aero sistema uz mogućnost doplate svih dodatnih priključaka i pogodnosti koje sami izaberete uz veoma brz rok isporuke od 3 do 4 dana. Na akril, hidro i aero sistem dobijate garanciju od 5 godina.

Pored Zomar-a naša ponuda obuhvata veliki broj hidromasazne tus kabine i hidromasazne kade raznih proizvođača, kineskih, slovenačkih, italijanskih i mnogih drugih. U zavisnosti od dimenzija vašeg kupatila, možemo Vam ponuditi gotovo sve dimenzije hm kabina i kada koje retko možete naći u redovnoj prodaji.

Pored hm kada i kabina, nudimo Vam i veliki izbor hidromasažera tj. hidromasažnih stubova standardnih i ugaonih u različitim dimenzijama i oblicima počevši od standardnih hromiranih ili pvc varijanti pa sve do eksluzivnih aluminijumskih hm stubova sa velikim brojem rotacionih mlaznica, raznih dodatnih priključaka, masažera za stopala i sl.

Rok isporuke hm kabina je uglavnom jedan dan sem u specifičnim slučajevima hm kada nestandardnih dimenzija kada je rok isporuke uglavnom dva do tri dana.

Na hidromasazne tus kabine i stubove imate garanciju ud 12 meseci.

 

vidima, smavit, zomar, kolpa san, ideal standard, polymit...

 

ISKORISTITE POPUST

BRZA ISPORUKA

Radimo Nedeljom

Popust majstorima

top