Trgovačka 5 - 011 2396 432
V. Ilića 94b - 011 3475 290
email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 
Radno vreme: Trgovačka 5
07h-20h
Subota 08h-16h
Nedelja 08h-15h
 
Radno vreme: V.Ilića 94b
8h-20h
Subota 8h-16h
Nedelja 8h-15h
   
Trgovačka 5
Tel: 011 2396 432
Fax: 011 2396 343
Mob: 064 657 9 603  
Vojislava Ilića 94b
Tel: 011 3475 290
Fax: 011 3475 291
Mob: 064 657 9 605

Kupujte na rate

    

Proizvodi

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

User Rating:  / 0
PoorBest 

 

GALANTERIJA

 

Da bismo kompletirali ponudu svim našim kupcima, kada radovi prilikom adaptacije ili opremanja kupatila dođu do samog kraja, u našim radnjama naići ćete na širok asortiman kupatilske galanterije. Galanterija osim što je neophodna predstavlja važan vizuelni detalj u vašem kupatilu.

U skladu s time u našoj ponudi možete naći veliki izbor držača rolo papira, držača za sapun i četkice, zatim držača wc cetki, vešalica, veliki broj držača malih i velikih peškira različitih oblika i dimenzija od raznih proizvođača kao sto su Diplon, Minotti, Rosan i mnogi drugi.

Pored mnogo standardnih serija, u ponudi imamo i veliki broj specifičnih oblika kupatilske galanterije. Galanterija se može uklapati u zavisnosti od ostale opreme u vašem kupatilu. Stakleni držači za četkice i sapun mogu biti od providnog i mat stakla sa hromiranim ramovima, a osim staklenih u ponudi imamo i žičane hromirane držače različitih dimenzija.

Što se tiče držača za peškir, imate veliki izbor jednodelnih i dvodelnih nepokretnih i pokretnih držača različitih dužina. Svaki komad kupatilske galanterije možete kupiti posebno, a pored toga imamo i kupatilske setove raznih proizvođača, hromirane ili keramičke u zavisnosti od želje kupaca.

Držače wc četke takođe imamo u nekoliko varijanti počevši od klasične pvc četke pa sve do različitih staklenih, keramičkih ili hromiranih varijanti koje se mogu kačiti na zid ili stajati na podu. Pored svih ovih serija, kupatilska galanterija koju kod nas možete naći je po povoljnim cenama, u našem asortimanu imate i ekskluzivnu galanteriju italijanskog proizvođača Geddy u različitim serijama metalnim i mesinganim.

Takođe, u ponudi imamo veli izbor dozatora za tečni sapun počevši od standardnih za manja kupatila u pvc ili inox varijanti pa sve do profesionalnih dozatora za kupatila u javnim objektima, zatim veliki izbor sušača za ruke koje isto tako nudimo u pvc ili hrom varijanti.

Na kraju, nudimo Vam veliki izbor polica i etažera staklenih ili metalnih, ravnih, ugaonih i mnogih drugih, zatim veliki broj ogledala sa etažerima i rasvetom ili čistih ogledala u svim dimenzijama u zavisnosti od vaših potreba.

 

rosan, diplon, minotti...

 

ISKORISTITE POPUST

BRZA ISPORUKA

Radimo Nedeljom

Popust majstorima

top