Trgovačka 5 - 011 2396 432
V. Ilića 94b - 011 3475 290
email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 
Radno vreme: Trgovačka 5
07h-20h
Subota 08h-16h
Nedelja 08h-15h
 
Radno vreme: V.Ilića 94b
8h-20h
Subota 8h-16h
Nedelja 8h-15h
   
Trgovačka 5
Tel: 011 2396 432
Fax: 011 2396 343
Mob: 064 657 9 603  
Vojislava Ilića 94b
Tel: 011 3475 290
Fax: 011 3475 291
Mob: 064 657 9 605

Kupujte na rate

    

Proizvodi

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

User Rating:  / 3
PoorBest 

 

KERAMIKA - keramicke plocice

 

Keramicke plocice daju toplinu, šarm i stil prostorijama u koje se postavljaju. Zato se sve više pažnje posvećuje njihovom odabiru, pazeći da se na adekvatan način uklope kvalitet i dizajn na najekonomičniji način.

Zbog različitosti prohteva i ukusa naših kupaca možemo se pohvaliti veoma širokim asortimanom programa keramičkih pločica - plocice za kupatila, kuhinju, podne, zidne, mozaik... U našim maloprodajama možete naći kompletnu ponudu keramickih plocica svih domaćih proizvođača. Pre svih, iz ponude izdvajamo kompletan program keramickih plocica naseg najkvalitetnijeg proizvođača KERAMIKA KANJIŽA PLUS.

Pored Keramike Kanjiža, u našoj redovnoj prodaji možete naći i kompletne programe svih drugih domaćih proizvođača keramickih plocica kao sto su ZORKA ŠABAC, TOZA MARKOVIC - Kikinda, zatim POLET Novi Bečej i dr.

Keramicke plocice svih domaćih proizvođača možemo Vam isporučiti u istom danu! 

Pored domaćih, u redovnoj prodaji keramickih plocica u našim radnjama možete pronaći i veliki izbor uvoznih keramičkih pločica po povoljnim cenama. Više od dvadeset razlicitih fabrika dovoljno vam govori o širini asortimana keramickih plocica koji možete videti kod nas. Zaista poznate svetske fabrike, EMIL, CERDISA, SETTECENTO, GEOTILES, KEROS, BALDOCER, BIEN….Proverite zasto se nasi kupci uvek vracaju kod nas!!

Sve ove programe uvoznih pločica koje imamo u redovnoj prodaji možemo Vam isporučiti u istom danu !

Pored svih navedenih programa keramičkih pločica kod nas možete poručiti i ekskluzivne keramicke plocice španske i italijanske proizvodnje kojih nema u redovnoj prodaji uz maximalni rok isporuke od dve nedelje od dana poručivanja.

Uz programe keramickih pločica nudimo Vam i različite vrste dekorativnog i staklenog mozaika kao i prirodni kamen u nekoliko bčja. Pored keramickih plocica, u redovnoj prodaji imamo i veliki izbor granitne keramike različitih dimenzija kineske, poljske, bugarske i italijanske proizvodnje. Možete izabrati polirane lapato ili mat granite, različitih debljina za spoljašnje i unutrašnje oblaganje.

 

Keramika-oprema

Da bi naša ponuda bila kompletna uz keramicke plocice kod nas možete kupiti i lepak za keramicke pločice kao i fugmase renomirane firme Henkel (ceresit ), kao i pvc i aluminijumske lajsne u svima bojama.

 

 

ISKORISTITE POPUST

BRZA ISPORUKA

Radimo Nedeljom

Popust majstorima

top